FIRMAAFTALE

HELBREDSOPTIMERING AF HELE VIRKSOMHEDEN

Trænger dine medarbejdere til en mental og fysisk pause i deres arbejdsdag? Eller ønsker I at nedsætte sygefraværet og øge arbejdsglæden? Bianca fra krop.dk, har professionelt i mere ind 4 år hjulpet mennesker med at lære dem at bevæge sig rigtigt, spise optimalt samt givet mere ind 2000 behandlinger mod fysiske smerter og stress i kroppen. Dette er en stærk kombination til din virksomheds medarbejdere for at ændre uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, komme smerter i kroppen til livs, lære at håndtere stress og ikke mindst at nedsætte sygefraværet.

Undersøgelser viser, at en af de billigste og hurtigste måder, en virksomhed kan øge medarbejdertilfredsheden på, er at afsætte en halv time af til hver medarbejder én gang om måneden til deres helbred. Det er en moderne virksomhedsomsorg, som giver virksomheden noget tilbage inden for kort tid.

Nu tilbyder Bianca jeres virksomhed hjælp til at skabe et arbejdsmiljø, hvor I i fællesskab sætter fokus på en langvarig forbedring på balancen mellem hoved og krop og mellem at performe og afstresse, så alle bliver langtidsholdbare. Nu er det muligt, at få Bianca ud på jeres arbejdsplads til at give hver enkelt medarbejder – eller de heldige udvalgte – en behandling, som vil afspænde og afstresse og give en ny bevidsthed om, hvordan deres krop har det. Derudover vil behandlingen også lære de ansatte, hvordan de kan håndtere forskellige udfordringer anderledes i fremtiden, så de kan komme med energi hjem og den anden vej tilbage.

Kontakt os her og få en uforpligtende snak om, hvad han kan gøre for jer.

HAR DU SPØRGSMÅL?

Send os en besked eller ring +45 5150 0982

8 + 2 =

Copyright2019@Krop.dk