FOREDRAG

RÅSTYRKE I HVERDAGEN

Vi lever i en tid, hvor forandringerne er konstante, og vi skal løbe hurtigere og levere mere på kortere tid. Dette er ikke kun på arbejdspladsen, men også i hjemmet. Det betyder, at vores fysiske krop og mentale helbred bliver presset flere gange dagligt. Råstyrke handler om at klare både de store og små daglige udfordringer – også når livet er svært.

Råstyrke opnås igennem balance, og dette foredrag handler om balanceringen mellem vores fysiske krop, følelsesmæssige liv og mentale mønstrer. Disse tre elementer er fundamentale for vores daglige trivsel. Kan vi få dem til at arbejde sammen og forstå hinanden, så vil vi opnå et mere balanceret liv og en råstyrke, som vi vil kunne bruge i livets store og små udfordringer!

Tanker, følelser og krop er noget, vi alle er født med, men hos os alle har vi et element vi står stærkest i. Dette er typisk ikke noget, vi er bevidste omkring, og derfor har vi meget svært ved at ændre på det. I det øjeblik vi forstår, hvordan vores krop og sind påvirker hinanden, og hvilke enkelte strategier, vi skal implementerer i vores dagligdag, for at vi kan opnå balance, vil vi aldrig gå tilbage.

TIL DIG SOM VIKSOMHED

Mit foredrag vil bidrage med:

  • Øget arbejdsglæde og trivsel.
  • Forstærket innovation og jobtilfredshed.
  • Øget produktion og fokus.

Kunne du tænke dig at snakke mere med mig, så kan du kontakte mig her for en uforpligtende samtale.

KONTAKT OS

2 + 8 =

Copyright2019@Krop.dk