MEDARBEJDERNE

JESPER BRANDIS

Ejer og behandler Jesper Brandis har altid haft en stor interesse for kroppen og dens muligheder for selvhelbredelse ved hjælp af behandling, kostændringer og motion. Han har siden 2003 behandlet og hjulpet klienter med mange forskellige problemer – lige fra piskesmæld og større skader til konkrete problematikker som leddegigt, allergier og stress. Jesper betragter og behandler kroppen som en helhed og vil altid arbejde sig hen imod årsagen af problemet. Han inddrager ofte klienterne med råd omkring kost, træning og hverdagsøvelser for bedre og mere langvarige resultater.

Jesper har desuden stor erfaring med at behandle mennesker som er i gang med en udviklingsproces eller som skal præstere på højt niveau. Det er i alle aspekter af den udvikling, du kan være i. Alt fra at blive bedre til at håndtere stress, forbedre din tid i løb eller blive en skade kvit.

BIANCA

Som behandler oplever jeg, hvordan den moderne livsstil påvirker vores krop og mentale tilstand. I en travl hverdag hvor vi konstant er udsat for stimuli, er min store passion at skabe ro i kroppen. For mig, handler kropsterapi ikke kun om at heale det som kroppen bakser med, det handler også om at pleje det bedste i os. Jeg glæder mig til at hjælpe dig, der hvor du er.

 

Copyright2019@Krop.dk