INFARØD SAUNA

HVAD ER INFARØD SAUNA

Den infrarøde sauna er en af de mest effektive måder at rense kroppens hud, muskler og led for affaldsstoffer. Den infrarøde sauna varmer kroppen op indefra og ud, modsat almindelig sauna, som varme dig op udefra, som så gør at du begynder at svede for at holde dig nedkølet. Når du bliver varmet op indefra, stiger din kropstempuratur, som skaber muligheden for at du kan svede alle tænkelige affaldstoffer ud af kroppen, samt overskydende væske og syre.

 

FORDELLE VED AT LEJE SAUNAEN?

1. Du har den i dit eget hjem, så du kan bruge den når det passer dig, så meget du vil.
2. Du sparer penge, da 1time i samme type infrarøde sauna, koster 200-300kr pr. gang, på klinikker rundt i landet.
3. De fleste af de steder har du ikke muligeden for at gå i bad efterfølgende.
4. Hvis du ønsker at opnå, nogle af de resultater som kan opnåes, så kræver det, at den bruges dagligt i minimum en uge.

GENERELT OM DEN INFARØDE SAUNA

SoloSystem er en infrarød sauna til brug af én person. SoloSystemet er den eneste transportable sauna, som er klinisk testet og har dokumenteret effekt. Der er mulighed for at indstille temperaturen separat i den øvre og nedre tunnel, så du kan specificere effekten på din krop fra top til tå. Modellen er baseret på en gennemtestet og patenteret teknologi, der består af Solocarbon® varmepaneler, som dokumenteret afgiver nænsom infrarød varme.

SoloSystemet kan blandt andet anvendes i forbindelse med afgiftning/udrensning, smertelindring, forbedret blodcirkulation, sænkelse af blodtrykket, restitution, afslapning og en sund hud. I modsætning til almindelige saunaer der varmer overfladehuden op, arbejder SoloSystemet med lange infrarøde bølger, som trænger flere centimeter ind i kroppen, og arbejder ”indefra og ud”. Dette medvirker en stigning i din krops temperatur, der er blandt de eneste måder at udskille tungmetaller og andre dybereliggende affaldsstoffer.

SoloSystem består af et liggeunderlag og to tunneloverdele, som til sammen afgiver infrarød varme 360 grader rundt om kroppen. Modellen er den mest effektive infrarøde sauna på markedet og derfor bruges SoloSystem i klinisk brug talrige steder i både ind- og udland. Med den lette vægt og muligheden for at skubbe de to tunneler sammen, er SoloSystemet en infrarød sauna, der kan stilles på din seng, på gulvet m.m., og som efter brug kan opbevares i et hjørne af et rum eller i et skab. Du kan også tage den med på ferie, i kolonihaven om sommeren eller i sommerhus osv.

Krop.dk udlejer den infrarøde sauna i 12 eller 24 dage og kan være et perfekt supplement til din udrensning. Læs mere om udrensning her.

Copyright2019@Krop.dk