UDRENSNING

UNIKT REDSKAB TIL DIG, SOM ØNSKER AT GØRE NOGET EKSTRA

Er du træt og mangler overskud? Lider du af allergi? døjer du med hudproblemer, og en fordøjelse som ikke just gør hverdagen nemmere. Eller ønsker du at lærer dig selv og din krop bedre at kende – udfordre dig og dine overbevisninger omkring, hvad der er godt for dig at indtage, så har du muligheden ved hjælp af udrensning og kontrolleret faste.

Ved udrensning og kontrolleret faste giver du din krop et velfortjent hvil i en ellers travl og belastet hverdag, du får en enestående mulighed for at afgifte organer og tarmsystem, så kroppen kan finde sin naturlige balance og vende underskud til overskud. Få gjort op med dårlige vaner og få redskaber og inspiration til en ny og mere energifyldt hverdag, med fysisk og mentalt overskud.

Body-sds terapeut Jesper Brandis, har igennem de seneste år opbygget en særdeles stor erfaring med udrensning af kroppen. Udrensning hos krop.dk er sammensat på en unik måde, som Jesper har udviklet for dig som ønsker at gøre en foreskel for dig selv, både fysisk og mentalt.

12 DAGES UDRENSNING

12 dages udrensningen er et intensivt forløb, som giver en dybdegående udrensning af hele kroppen og en stor kropslig bevidsthed. Udrensningen starter med 6 dages nedtrapningskost, hvor du blandt andet fjerner kaffe, sukker, hvede og kød fra din daglige kost. Herefter skal du faste i 2 dage, hvor du skal indtage rigelige mængder vand, udrensende teer og friskpressede juice. Derudover vil du under fasten modtage 1½ times dyb udrensningsmassage, som kraftigt frigiver affaldsstoffer og igangsætter udrensningen. Efter endt faste laves leverskylningen efterfulgt af 3 dages afsluttende optrapning.

Kombinationen af faste og leverskylning har bevist sin uhyre effektive helbredsmæssige egenskaber ved bl.a. ledproblematikker, hudproblemer, allergier, manglende energi og mave-tarm problemer.

I forbindelse med en udrensning har man muligheden for at leje den unikke infrarøde sauna, som vil forstærke effekten af udrensningen. Læs mere her.

Udrensningsforløbet indeholder:

  • 1 times opstartsmøde
  • Kompendium som detaljeret fortæller, hvad du må/ikke må indtage under udrensningskuren
  • Kompendiet indeholder opskrifter til alle dage under kuren og giver foreslag til spisesteder
  • Produkter til leverskylning
  • Kosttilskud som hjælper kroppen i dens proces
  • Lavement præparat
  • 1 1/2 timers udrensningsmassage
  • 1/2 times opfølgningsmøde
  • E-mail og sms-support under hele udrensningsforløbet

KONTAKT OS

Send os en besked eller ring +45 5150 0982

4 + 15 =

Copyright2019@Krop.dk